En läcker och frisk sallad som kombinerar söta persikor med saftiga tomater, krispig rödlök och krämig fetaost.

1⁄2 dl balsamvinäger 1⁄2 dl olivolja
1 msk honung
1⁄2 tsk salt

1⁄2 tsk svartpeppar
6 medelstora mogna persikor, urkärnade och skurna i klyftor

900 g tomater, skurna i klyftor och/eller körsbärstomater halverade

2 dl tunt skivad rödlök 2 dl smulad fetaost
2 dl rostade pekannötshalvor

1 dl hackad färsk basilika

Gör såhär:

Vispa samman vinäger, olivolja, honung, salt och svartpeppar i en skål som rymmer salladsingredienserna.

Tillsätt persikor, tomater, rödlök, ost och pekannötter; blanda väl så att allt täcks av dressingen.

Toppa med basilika och servera genast.

0
    0
    Din köpkorg
    Din köpkorg är tomTillbaka till butiken